Obchodný vestník

Obchodný vestník je dôležitým zdrojom informácií o kredibilite vašich zákazníkov. Všetky dôležité rizikové udalosti denne sledujeme za vás.

Obchodný vestník

Čo je Obchodný vestník online?

Obchodný vestník je online portál, ktorý prevádzkuje Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky. Združuje veľké množstvo informácií o slovenských firmách. K aktualizácii informácií v Obchodnom vestníku dochádza prakticky každý deň.

Aké informácie v zdroji Obchodný vestník sledujeme?

Informácie v Obchodnom vestníku sa členia do niekoľkých kapitol, ako napríklad Predaj majetku, Obchodný register, Zbierka listín, Oznámenia, Verejné súťaže alebo Zmluvy.


Pre všetkých, ktorí chcú mať spoľahlivý prehľad o bonite svojich zákazníkov potom denne sledujeme v zdroji Obchodný vestník tieto stavy:


  • konkurzy
  • likvidácia spoločnosti
  • exekúcia
  • oznámenia o začatí konania o zrušení spoločnosti alebo družstva bez likvidácie

Znížte riziko vzniku nedobytných pohľadávok a nechajte nás denne automaticky sledovať vašich zákazníkov v zdroji Obchodný vestník.

Preverujte svojich partnerov očami profesionálnych credit risk analytikov. Vyskúšajte naše služby Creditcheck a preverujte subjekty týmito kanálmi.
Z informačného systému

Preverujte svoje klientov či dodávateľa priamo z vášho informačného systému. Podporujeme desiatky systémov. viac informácií >>


Priamo z vášho prehliadača

Prihláste sa na Creditcheck odkiaľkoľvek z ľubovoľného prehliadača a preverujte subjekty on-line. viac informácií >>


Preverenie emailom

Prihláste sa na Creditcheck odkiaľkoľvek z ľubovoľného prehliadača a preverujte subjekty on-line. viac informácií >>


Obchodný vestník online v databáze Creditcheck - nedávno aktualizované údaje

Ukážka dát - Obchodny vestnik