Creditcheck ERP

Informácie o dôveryhodnosti vašich obchodných partnerov priamo v ERP, CRM a účtovných systémoch.

Chcem to vyskúšať

136 podnikových systémov

SAP, Helios, Byznys, MS Dynamics CRM, K2, I6, Karat, Money S3 a mnoho ďalších. Kontrola kreditu je súčasťou všetkých dôležitých ERP, CRM a účtovných systémov. Môžete ho teda ľahko použiť aj vo svojej firme.

Ušetríte čas a znížite finančné riziká..

Prehľadný semafor

Zelená, oranžová alebo červená. Pre každú spoločnosť v adresári obchodných partnerov denne aktualizujeme identifikátor potenciálneho rizika – semafor Creditcheck. Rýchly a intuitívny ukazovateľ, ktorý vám okamžite povie, či môžete dodávateľovi alebo klientovi dôverovať.

Navyše je táto funkcia ÚPLNE ZADARMO.

Spoločnosti, ktoré dôverujú Creditcheck ERP


Podrobné informácie na jedno kliknutie

Nestačí vám bezplatný semafor a chcete vedieť podrobné informácie o výkonnosti obchodného partnera, dlhoch, prepojeniach medzi vlastníkmi, exekúciách a ďalších rizikách? Jediným kliknutím si môžete zobraziť prehľadnú webovú správu.

68 informačných zdrojov

Získate prehľadné údaje z 68 databáz a registrov priamo do svojho podnikového informačného systému. Ušetríte si hodiny hľadania a kontroly.

Chýba váš systém ERP alebo CRM v zozname systémov?

Dajte nám vedieť a my sa o všetko postaráme za vás. Vašim vývojárom poskytneme podrobné technické informácie, aby mohli ľahko integrovať Creditcheck do vášho systému.


Ďalšie spôsoby používania služby Creditcheck

Creditcheck Web

Stačí zadať adresu www.creditcheck.cz a môžete začať kontrolovať dôveryhodnosť svojich obchodných partnerov. Kedykoľvek a kdekoľvek.

Zjistit více

Creditcheck Monitoring

Priebežne sledujte zmeny u svojich dodávateľov alebo zákazníkov pomocou automatizovaného monitoringu. Sami si vyberiete informácie, ktoré vás zaujímajú.

Zjistit více